VALGIELOITSU
 

Energiahoidot

Luonto-ja taidehiljentymiset

Minulla on voimakas energiayhteys luontoon ja muinaisiin aikoihin. Intuitioni on vahvistunut vuosien myötä. Lapsuuden elinympäristö toi minulle valtavan voiman ja mahdollisuuden. 

Hiljentymisissä ja hoidoissa on mukana vedet ja metsät. Esi-äidit ja esi-isät. Tunnen vuosien takaisen energian. Olen saanut tämän lahjan. Sen lahjan olen nyt monien vuosien jälkeen ottanut vastaan ja käytän sitä auttaakseni Sinua. 

Reiki-opiskelut, joka on polku syvälle itseen, avasi myös nämä luonnon energiat minussa. kohtaat minut hoidon yhteydessä, kohtaan silloin myös itseni ja sinut. Ja luonnon voiman. 

Olen aina halunnut hoitaa ihmisiä voimaan paremmin ja stressittömämmin. Kun pysähdyt niin tunnet. Otan energiahoitoon mukaan aina luonnonvoimat ja kuljetan mukanan sitä voimaa ja lämpöä, mitä olen saanut elämäni aikana itseeni ladata. 


KUTSU LUONTOSI - ENERGIAHOITO

Kanavoin luonnonenergiaa ja perinteistä voimaa, hoidan vahvistaen mielen jaksamista ja oman itsensä löytämistä. Autan löytämään oman vahvuuden ja voiman. pysäyttämällä ja rentouttamalla. Pysäyttämällä olemaan tässä hetkessä, joka auttaa pelkojen vähentämiseen. Suojelun puun viisauden avulla.

Kutsu Luontosi- Energianeheytys
Hoito  56 eur ( 60 min)
Etähoito 40 eur  (45 min)  


Reiki-energiahoito/energiaeheytys. Reiki on ikivanha hoitomuoto, joka luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme tasapainon. Energia täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastomme ja antaa takaisin elinvoimamme sekä auttaa kehoamme saavuttamaan optimaalisen hyviinvoinnin. Reiki herättää ja vahvistaa sitä, mikä on jo olemassa, mm. intuitio ja luovuus vahvistuvat. Reiki on energiaa, jota hoitaja välittää. Se ei ole uskonto eikä muutenkaan uskon asia.  Reikihoidon vaikutuksia ovat syvärentoutus, energiatukosten aukeaminen, kuona-aineiden poisto, immuunipuolustuksen parantuminen, elämänenergian lisääntyminen. Hodossa olet täysin turvassa ja kanavoin valon ja positiivisuuden energiaa. Maan äidin ja oman voiman kautta.

Reiki-energia 60 eur (60 min)
Reiki etähoito 40 eur (45 min)


ETÄHOIDOT, Kutsu Luontosi ja Reiki
Etä-energiahoidot toimii ajasta ja paikasta riippumatta. Jotkut ovat kokeneet sen olevan jopa voimakkaampaa kuin lähihoidon. Voit lähettää viestin niin sovimme ajasta. Etähoidossa kartoitan tarpeen ja itse energiahoitoaika sovitaan. Hoitohetkenä soitan tai avataan zoom-yhteys. Hoidon aikana ei varsinaista keskustelua ole, mutta ne kanavoituu ja rakentuu aina tapauskohtaisesti. Sovimme kanssasi tarpeet.

Etähoito ryhmähoitona
Energiahoito Minä Olen.  Kanavoin luonnonenergiaa ja perinteistä voimaa tavoista joilla hoidan vahvistaen mielen  jaksamista ja oman itsensä löytämistä. Autan löytämään oman vahvuuden ja voiman. pysäyttämällä ja rentouttamalla. Pysäyttämällä olemaan tässä hetkessä.


KTS. Tapahtumat


MAKSUTAVAT

Etätapaamiset maksetaan ennen hoitoa tai luontohiljentymisaikaa. Paikanpäällä tapaamiset maksukortit  ja MobilePay 16974 /Valgieloitsu

Etänä tapahtuvat MobilePay ja tilinumero FI22 8000 1471 1627 02  /Life Story

Kyselyt ja ajanvaraus Heidiltä, soita tai lähetä viesti.


 

Tämä ajanjakso on erityisen vahvasti puun ja luonnon energioiden kanssa kulkemista!


YHTEYSTIEDOT

email: heidi@valgieloitsu.fi

gsm 050-320 4313

Hoitopaikka on työhuoneellani Espoon Träskändan Auroratalossa, Kuninkaantie 43, 1 krs.