VALGIELOITSU
 

Voimakorut ja taide

Mitä voimakoru tarkoittaa?

Kaikki alkoi Loitsunauhasta. 

Suunnittelin voimallisen kaulanauhan, jossa kivihelmet tuo voimaa. Halusin siihen myös puuhelmet. Halusin myös suomalaista voimaa luonnosta. Äitini oli karjalanevakkoja ja loitsu- sekä lauluperinne on minulle tärkeitä. Näin syntyikin Loitsunauha, jolla on monenmoisia tehtäviä asiakkaitteni polulla. Kun suunnittelen Loitsun, kysyn ensimmäisenä "Miksi haluat loitsun ja mitä se sinulle merkitsee?"

Kivien ja puiden energia on luonnon energiaa. Käytän koruihin korukiviä ja suomalaisesta puusta tehtyjä helmiä. Nauhoina käytän nahkanauhoja jotka ovat suomalaista kasviparkittua poronnahkaa. Koivuvanerista on valmistettu  ihania koruelementtejä. Myös katajaa on muutamissa koruissa, se on omalta kylältä saatu. Väsynyt pihakataja saa uuden elämän tekemissäni koruissa.

Kaikki korut ovat omaa suunnitteluani ja omaa käsityötä. Teen paljon tilauskoruja, silloin saat juuri sellaisen voimakorun kuin tarvitset. Kansanperinne ja oman äitimaan voima. Juuret ja perinteet. Niiden voimaa käytän hyödykseni. 

Valmiitaa koruja voit hankkia nettikaupastani. 

Tilauskoruasioissa otathan minuun yhteyttä. Suunnittelen korun, pieni keskustelu riittää. Muutama kysymys ja sitten suunnittelu voi alkaa. Meidän ei tarvitse tavata henkilökohtaisesti.  Kaikki hoituu sähköpostilla tai someviesteillä. Tai puhelinkeskustelussa.


Taide ja luonto
Taide tuli elämääni pari vuotta sitten, melko samaan aikaan kun opiskelin luontoyhteysohjaajaksi.  Kiinnostuin kuunkierrosta ja siitä miten ihmiset ennen elivät lähellä luontoa ja luonnon rytmissä. Kuunkierto viehätti. Planeettojen liikkeet ja miten kaunis täysikuu onkaan. Kuun sirppi tuo mieleen feminiinisyyden ja Kalevalan Ainon oman tahdon.
Olen kasvanut koko lapsuuteni kosken ja järven rannalla, kahden vuoren välissä. Puhtaan luonnon keskellä, vanhojen metsien kyljessä. Sain elää aikaa jolloin koulujen luokat oli pieniä ja juoksin hiekkatieta ja kuljin polkuja. Se on suuri rikkaus.
Vuoden 2024 pajat ja retriitit. Tiedot tulevat tänne. Tulossa luonnon ja taiteen voiman yhdistämistä.
Kuunkierron seuraamista.


Verkkokauppa