Kutsu Luontosi 
Unelmapolkukartta 4.11.2021

 

 

unelmapolku

 

Tunnetko luontosi? Aistitko unelmasi? Mistä haaveilet? Onko Unelmasi mahdollista toteuttaa? Unelmat ovat jo sinussa ja luonnossasi todellisena, sinun pitää ne vain elää ulos! Kutsu Luontosi -Unelmapolkukarttaa teemme torstaina 4.11. Uuden Kuun päivänä, unelmien julkituonnin päivänä. 
 
Olet tervetullut iltaan, jossa pysähdytään antamaan unelmille kuvat ja tekstit, värit ja muodot. Aloitamme Luonnon voiman syleilyllä ihanan Valhalla-talon pihalla ja jatkamme sisällä pöytien ympärillä. Käytämme valmiita kuvia ja tekstejä, voit maalata tai piirtää. Voit asetella luonnon elementtejä.
Saat jakaa unelmasi, mutta pitää ne myös itselläsi. Tärkeintä on että saat tästä kartasta apua ja työkalun tulevaisuuden näkyväksi tekemiseen.
 
Illan päätteeksi hiljennymme n.30 min meditaatioon. Kotiin viemisiksi tekemäsi Unelmapolkukartta, jota voit pitää esillä kotona. Jokaiselle mukaan myös yllätystuotepaketti.
 
Illan ohjaa Luontoyhteysohjaaja ja intuitiivinen korutaiteilija, Henkinen Miljonääri-opit saanut sekä Intuitiivinen tarottulkitsija Heidi Hatakka.
Meditaation ohjaa rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja Maria Alatalo.
 
Paikka: Seuraintalo Valhalla Kauklahdessa, Valhallantie 14, 02780 Espoo
Aika: torstai 4.11.2021 klo 18-20.30 (mahd. klo 21.00 asti)
Hinta: 49 eur (sis. 24% alv)
 
Sitova ilmottautuminen ja maksun eräpäivä 28.10. mennessä sähköpostiviestillä heidi (ät) valgieloitsu.fi tai Unelmapolkukartta-tapahtuman sivulta. Myös puh.050-320 4313 /viesti Heidille.
Varmista paikkasi pian! Mukaan mahtuu rajoitettu osallistujamäärä.
 
Voit maksaa osallistumisesi nettiputiikissa.
Löydät sieltä eri maksuvaihtoehtojakin.
Myös Mobile Pay 16974 (Valgieloitsu)
 
Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Mikäli tulosi peruuntuu, peruutathan tulosi maanantaihin 1.11. mennessä, muussa tapauksessa sitoudut maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan, vaikka et jostain syystä pääsisikään mukaan. Aikarajan jälkeen kurssimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.
Ota rohkeasti yhteyttä, jos jotain mielessä herää illan kulusta.
 
Mukaan voi halutessaan ottaa mm. omat vesivärit tms., mutta kaikki tarvikkeet löytyy kyllä valmiina. Jos haluat lämmintä pukeutumista villasukin yms. rentoa oloa luodaan niilläkin. Meditaatio tehdään istuen.
 
Tarjolla teetä ja pientä purtavaa.
 
Lämpimästi tervetuloa, astu unelmiesi polulle!