VALGIELOITSU
 

 


Tässä ja nyt

Joka päivä olet tässä ja nyt. Joka päivä kuljet polkujasi ja mietit mikä olisi parasta juuri nyt ja miksi asiat tapahtuvat juuri näin. Juuri nyt. Saatamme kulkea polkua  nykyhetkessä, mutta huomaamattamme elämme menneessä tai tulevassa. Ajatuksemme harhailee muualla. Juuri nyt. 

Hartioillamme saattaa olla taakkaa liikaakin. Olemme  nykyhetkessä oppiaksemme, pysähtyäksemme. Olemalla tässä hetkessä annamme itsellemme ja lähellä oleville mahdollisuuden. Kukaan muu ei polkujamme kulje. Muista myös pyytää apua jos polku on liian kivinen ja mutkikas.

Onni. Mitä se on? Kun tiedät mistä tulet, missä on juuresi, tiedät miten rakentaa tulevaisuutta ja mihin suuntaan kulkea.

Tuotteeni ja palveluni auttaa sinua pysähtymään hetkeen, luottamaan omaan polkuusi, olemaan oma itsesi. Olet ainutkertainen!


Heidi Hatakka

Intuitiivinen hoitaja, energiahoitaja ja luontoyhteysohjaaja. Taiteilija.Verkkokauppa


 

Mitä kuljetat mukanasi

Esineet, korut ja vaatteet, niiden energia on tärkeä. Tunnet itsesi sinuksi. Olet oma persoonasi, omalla polullasi.

Voimakoruiksi sanon luomiani koruja siksi, että teen ne uniikeiksi ja teen ne materiaaleista jotka hehkuvat sinulle energiaa äitimaasta ja minun kanavoinneista. Niitä on voimallista käyttää. Korut ovat myös kestävän kehityksen tuotteita. Materiaalit kestävät aikaa ja kun ne on tehty tarpeeseen, ne on käytössä. 

Tämä hetki

Tein yli kymmenen vuotta hoitotyötä kosmetolgina ja kohtasin paljon väsyneitä asiakkaita. Pinnan hoitaminen ja käsien kosketus tuntui merkitykselliseltä silloin. Sen jälkeen olen ollut polullani oppimassa. Minua opettivat polulleni  tulleet kivet ja kannot. Pysähtyminen oli pakollista. Näiden muutamien vuosien aikana opiskelin käsityötaidetta, maalaustaidetta, luontoyhteysohjaajuutta ja syksyllä 2023 valmistuin Reiki/energia-kanavoijaksi. Haluan eheyttää ja tukea energioita. Itse olen ollut täällä oppimassa ja monen vuoden aikana vahvistanut ja eheyttänyt omaa energiaani. Kursseilla oppii tapoja hoitaa, mutta elämä, esi-äidit ja esi-isät ovat opettajiani ja luonnon energia luokkahuoneeni. 

Juuret

Minulla on juuret Karjalassa, äitini kautta. Juuret on kasvaneet myös tämän hiekkatien varteen, kosken ja järven rannalle ja vanhojen metsien kylkeen. Myllyvuoren huikean maiseman energioihin. Niistä juurista ammennan voimaa auttaakseni sinua. 


"Se tyttö kulki aina paljain jaloin.Tunsi rantakivet ja hiekat jalkapohjissaan. Kosken kohina oli hänen musiikkiaan. Talvella se tyttö luisteli järven jäällä täysikuun valossa. Se tyttö leikki kosken rannalla ja metsässä. Ja sen tytön estradina oli iso pihakivi. Ja sen tytön yleisönä oli luonnon haltijat."  -Heidi

Taide ja luonto

Taiteen tekeminen ja korujen luominen on minulle hyvin intuitiivista. Sieluni näkyväksi tulemista. Energia, taide ja käsillätekeminen tulee olemaan tärkeässä roolissa, kun kehitän teille työvälineitä jokaiselle päivälle.